Köpvillkor i webbutiken

I vår webbutik går det att köpa fiskekort, Vi tar inte emot beställningar eller förmedlar köp via telefon, epost eller fax.
Eventuella återköp av fiskekort medges ej.
Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.

Betalningsalternativ

Vi kan erbjuda följande betalningsalternativ.

Kortbetalning

Vi kan erbjuda kortbetalning via DIBS. Vi accepterar de vanligaste betalkorten: Visa och Master/Eurocard, dock ej kort utfärdade i utländsk bank. DIBS betalningsplattform som används av denna butik använder sig av SSL-certifikat för kryptering av känsliga uppgifter. Dina kortuppgifter skyddas av 128 bitars SSL-kryptering.

Trots att Byskeälven själv saknar SSL-certifikat löses krypteringen genom att inga känsliga uppgifter skickas inom butiken. Kortuppgifterna matas in i ett formulär på DIBS säkra server, och skickas inom DIBS betalsystem med 128 bitars SSL-kryptering. Inga kortuppgifter hanteras av Byskeälven, och DIBS sparar inte dessa uppgifter i sitt betalsystem. När kortuppgifterna är mottagna, och kryptering inte längre är nödvändig får användaren återvända till butiken – då kan en varning visas om att man kommer till en osäker sajt. Detta är helt i sin ordning och innebär ingen säkerhetsrisk, alla känsliga uppgifter är då redan hanterade.